Redskaber

Redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons

Vi tilbyder nok markedets største udvalg af skovle, koblinger og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons. På forespørgsel tilbyder vi også speciallavede redskaber og skovle til endnu større maskiner – også i heavy duty og extra heavy duty.

Redskaberne produceres efter ordre, og der er derfor 3-6 ugers leveringstid afhængig af redskabet. Udvalgte varer er dog på lagerkontakt en sælger og hør nærmere. Læs mere om et udvalg af vores produkter ved at klikke nedenfor eller se hele produktsortimentet i vores katalog.


Stort udvalg til entreprenørbranchen og landbruget

Vi tilbyder nok markedets største udvalg af skovle, redskaber og koblinger til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons. På forespørgsel tilbyder vi også skovle og redskaber til endnu større maskiner – også i heavy duty og extra heavy duty.

Produkterne er specielt udviklet til entreprenørbranchen og til landbruget. Det er produkter, der fungerer og gør dit arbejde mere effektivt. Og det er produkter, der holder.

Vi har et stort udvalg i flere forskellige udformninger og materialer, bl.a. højstyrkestål, som giver dig mulighed for at vælge det redskab, der passer bedst til dit behov.


Made in Denmark

Vi laver selv næsten alle delene til vores skovle og redskaber på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Og derfor kan vi lave nogle af de bedste skovle og redskaber på markedet, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, uden at bekymre dig om svejsning og reparation.

Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores produkter og udvalg. Det skal nemlig passe til de udfordringer, du som kunde står med i hverdagen. Og det er noget af det, vi er ret gode til, hvis vi selv skal sige det.