Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner i alle størrelser

Stort udvalg til entreprenørbranchen og landbruget

Vi tilbyder nok markedets største udvalg af skovle, redskaber og koblinger til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons. På forespørgsel tilbyder vi også skovle og redskaber til endnu større maskiner – også i heavy duty og extra heavy duty.

Produkterne er specielt udviklet til entreprenørbranchen og til landbruget. Det er produkter, der fungerer og gør dit arbejde mere effektivt. Og det er produkter, der holder.

Vi har et stort udvalg i flere forskellige udformninger og materialer, bl.a. højstyrkestål, som giver dig mulighed for at vælge det redskab, der passer bedst til dit behov.


Made in Denmark

Vi laver selv næsten alle delene til vores skovle og redskaber på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Og derfor kan vi lave nogle af de bedste skovle og redskaber på markedet, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, uden at bekymre dig om svejsning og reparation.

Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores produkter og udvalg. Det skal nemlig passe til de udfordringer, du som kunde står med i hverdagen. Og det er noget af det, vi er ret gode til, hvis vi selv skal sige det.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. De gør det muligt for os at bevare produktionen i Danmark og levere den høje kvalitet, som vi gør. Derfor gør vi meget for, at vores medarbejdere skal føle sig værdsatte, og vi er stolte af at have et godt sammenhold og en god stemning på tværs af alle afdelinger. Vi er desuden medlem af Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.


22 år med fuld fart på

Vi udvider løbende og har lige fordoblet størrelsen på vores fabrik, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2.

Det hele startede i 2002, hvor Niels Jørgensen grundlagde Maskinfabrikken JST A/S. De første 3-4 år byggede vi maskiner til industrien og udførte industrimontage og almindeligt smedearbejde. I 2005 startede vi en lille produktion op af redskaber til minilæssere og minigravere. Produktionen blev en succes, og den blev ret hurtigt udvidet med redskaber til større maskintyper.

Og her er vi så i dag. 22 år senere. Stadig med fuld fart på og lysten til at udvikle os og være de bedste til det vi gør.