Profil

Maskinfabrikken JST A/S blev startet op i 2002 af Niels Jørgensen. De første 3-4 år byggede vi maskiner til industrien, samt udførte industri montage og alm. smedearbejde. I 2005 startede vi sideløbende en lille produktion op af redskaber til minilæssere og mini- gravere. Produktionen blev en succes og ret hurtigt, blev den udvidet til også at omfatte redskaber til større maskintyper.

I dag har vi et komplet program af skovle, udstyr og koblinger til Læsse- og Gravemaskiner fra 800-60.000 kg. Og på forespørgsel tilbydes redskaber og skovle til endnu større maskiner… vi ser ingen begrænsninger.

Faciliteterne bliver løbende udvidet. I dag er fabrikken på ca. 3.000 m2. Maskinfabrikken JST A/S beskæftiger i dag 53 medarbejdere, hvoraf 4 af dem er lærlinge. Omsætningen i 2018 blev 67.000.000 kr.

Alle vore produkter bliver produceret på fabrikken DK-6940 Lem st., og vi har ingen Østeuropæiske afdelinger/underleverandører. Alle vore maskiner er stort set CNC-styrede, og vi tror på, at automatisering samt højt kvalificeret arbejdskraft kan være med til at holde vores virksomhed i Danmark.