Jubilarer hos JST

Maskinfabrikken JST A/S har i januar 2024 haft fornøjelsen af at kunne fejre hele to jubilarer; 15-års jubilæum for sælger Jørgen Eriksen og 10-års jubilæum for svejser i den store smedehal Michal Sypniewski.

Supersælger

Jørgen Eriksen har været sælger i mange år og startede som den første sælger hos JST for 15 år siden.
Til Agromek i 2008 havde han fået nys om, at JST var interesseret i en sælger, og kontaktede derfor indehaver Niels Jørgensen. Efter et telefonopkald og en personlig samtale, blev Jørgen ansat hos virksomheden i januar 2009.

I begyndelsen var det udfordrende for Jørgen at være udekørende sælger, da de fleste arbejdsdage foregik alene på landevejen uden mange kollegaer at tale med. Sidenhen har Jørgen dog fået selskab af yderligere to sælgere, Rene Eriksen og Mathias Ø. Antonsen, som sammen udgør salgsteamet på det danske marked.
De sidste 15 år har budt på mange både spændende og udfordrende øjeblikke for Jørgen Eriksen. Han har været en del af Maskinfabrikkens rivende udvikling siden 2009 og har taget stor del i virksomhedens succes.

Vi vil gerne hos JST benytte lejligheden til at sige mange tak til Jørgen for de sidste 15 år. Vi glæder os til de næste mange år!

Indehaver Niels Jørgensen og sælger Jørgen Eriksen

Kyndig svejser

Blot to dage efter Jørgens jubilæum, havde vi her hos JST fornøjelsen af at fejre Michal Sypniewski’s 10-års jubilæum.
Michal er en dygtig svejser, som JST ville have svært ved at undvære, særligt når de helt store redskaber skal svejses. Derfor er han fast svejser i den store smedehal, hvor han har bidraget til produktionen af utroligt mange redskaber efterhånden. Heriblandt nogle af de største skovle, vi har produceret.
Efter at have arbejdet i både Finland og Norge i en årrække kom han for 10 år siden til Danmark og fandt heldigvis frem til os her hos JST. Siden har han bidraget med sit positive humør og sine kyndige svejseevner.
Michal har valgt at blive i Danmark, da der, ifølge ham, er bedre forhold både i forhold til sundhedsforsikring, løn og arbejdsvilkår.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige et stort tillykke til Michal med hans 10-års jubilæum og tak for hans store indsats her hos JST. Vi håber, at han vil fortsætte hos os mange år fremover!

Indehaver Niels Jørgensen og svejser Michal Sypniewski