Vi er jordnære, ærlige og omgængelige

– og vi har det bedst, når hele holdet vinder!

Er du samme type? Så kommer du nok til at passe godt ind hos os. Her hjælper vi hinanden og holder humøret højt – også når vi har travlt. Vi er samtidig arbejdsomme og har fokus på kvalitet i vores arbejde – vi vil nemlig lave de bedste skovle og redskaber til vores kunder.

Vi er medlem af Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal og 3F. Vi betaler desuden fagforeningskontingentet for alle timelønnede og lærlinge.

Hvis du har ambitioner om at udvikle dig fagligt og personligt, så er du også kommet til det rette sted. Vi har udvidet fabrikken til mere end dobbelt størrelse, og vi udvikler os hele tiden. For vi vil være de bedste til det vi gør.

Vil du være med på holdet? Se listen over ledige stillinger her til højre.

Bliv en del af et team

Hos os bliver du ikke bare endnu en medarbejder – du bliver en del af et team. Et team af jordnære, ærlige og omgængelige mennesker.

Skriv til Rikke nu              Ring til Rikke nu

PS: Hvis vi ikke har en ledig stilling, der passer præcis til dig, så send alligevel din ansøgning og dit CV til Rikke. Vi vil så gerne have dig med på holdet – måske dukker der noget op, der er helt perfekt.

Lærlinge? ja, tak!

Går du på teknisk skole? Eller overvejer du uddannelsen som smed eller industritekniker? Skriv, ring eller kom og besøg os. Vi vil så gerne lære fra os. Vi giver også gerne en rundvisning og et indblik i hverdagen på maskinfabrikken, så du kan se, hvad det er for noget.