Kassevender

Søger du en kassevender eller en kassevenderotator? Du kan se vores udvalg af disse redskaber nedenfor. Klik for at se priser og størrelse samt øvrige detaljer på produkterne.

Ønsker du et speciallavet redskab, så kontakt os gerne. Vi har mange års erfaring inden for speciallavede redskaber og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning.


Kassevender inkl. pallegafler

Kassevender inkl. pallegafler til frontlæssere, minilæssere og gummihjulslæssere med en driftsvægt fra 1.200 kg til 5.500 kg.

Denne kassevender er ideel til at håndtere pallebure på genbrugsstationer samt andre former for affaldshåndtering. Produktet har en gaffellængde på 120 cm, en rammebredde på 120 cm og kan løfte mellem 1.500 og 3.000 kg alt efter produktets størrelse.

Kassevenderen er inklusive pallegafler.

Klik nedenfor for at se specifikationer og priser i vores katalog.

JST kassevender inkl. pallegafler
Kassevender inkl. pallegafler

Kassevenderotator

Denne kassevenderotator er hovedsageligt lavet til at håndtere trådnetpallebure på genbrugsstationer i målene H118 x D111 x B155 cm. produktet kan også anvendes til mere generel affaldshåndtering samt andre mindre opgaver.

Kassevenderotatoren kan leveres med andre arme, så den kan fange andre typer kasser og bure og kan bruges til forskellige arbejdsopgaver. Kontakt en af vores sælgere for mere information.

Produktet kan rotere 360° uendeligt. Desuden leveres det med 12/24 volt omskifterventil, så det eneste, der kræves, er én hydraulikkreds.

Kassevenderotatoren er 190-243 cm bred, vejer 1.155 kg og kan løfte op til 3.000 kg.

Klik nedenfor for at se specifikationer og priser i vores katalog.

NB: Alle priser er ekskl. råvaretillæg på p.t. 0%

JST kassevenderotator
Kassevenderotator