Græsgreb giver tilfredse kunder og mindre brændstofforbrug hos CMC Maskinstation

Græsgreb giver tilfredse kunder og mindre brændstofforbrug hos CMC Maskinstation

Mads Rasmussen, som de sidste seks år har arbejdet hos CMC Maskinstation, fortæller at JST græsgreben både har gjort hans arbejde lettere, har givet mere tilfredse kunder, og har sænket maskinstationens brændstofforbrug.

Mads kører lige nu fast i stakken med den JST græsgreb, som CMC Maskinstation købte sidste sæson. Mads er godt tilfreds græsgrebens brede på lidt over 4 meter bred. Det gør hans arbejde med at jævne stakken mere effektiv, end hvis han havde kørt med en skovl eller en stengreb, som han kørte med før.

”Kunderne er også mere glade for det. Du får i hvert fald et ton mere med i stakken. Greben vejer to tons i sig selv, så du får lidt mere vægt at klemme med. Vi får trykket noget mere luft ud,”

Mads Rasmussen, CMC Maskinstation

Med en græsgreb får han langt mere trykketid og bruger mindre tid på at skubbe op og rette af. Han vurderer, at græsgreben giver 20% mere trykketid. Kombineret med den ekstra tyngde, som den store græsgreb giver, så øger det mængden af græs i stakken med mindst et ton – og det giver tilfredse kunder.

Du er dum som maskinstation, hvis ikke du investerer i en!

Mads Rasmussen, CMC Maskinstation

Mindre brændstofforbrug takket være græsgreb

”Du er dum som maskinstation, hvis ikke du investerer i en!” Sådan lyder det kort og kontant fra Mads. Han fortæller, at CMC Maskinstation har sat brændstofforbruget ned pga. den store græsgreb, fordi læssemaskinen ikke kæmper lige så meget for at følge med i stakken. Også selvom maskinstationen kører med en Krone snitter ude i marken.

”Det spiller optimalt, må man sige. Man skal bruge noget power, hvis der kommer et helt læs og man gerne vil fylde greben 100%, … Men de andre gummigede har også fungeret fint,” fortæller Mads, som kører en Volvo L90H.

Ud over den Volvo, som Mads kører med nu, har han også kørt med græsgreben på to forskellige Claas, en Ljungby, en JCB og på maskinstationens gamle New Holland V190, så han har efterhånden samlet sig god erfaring med redskabet.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i flere informationer om vores græsgreb? Klik på knappen nedenfor for at se priser og andre detaljer på JST græsgreben. Du er også velkommen til at give en af vores sælgere et kald, hvis du gerne vil have råd og vejledning i forbindelse med dit valg af redskab.

Hydrauliske græsgrebe på lager

Op til sæsonen fremstiller vi et begrænset antal græsgrebe til lager. Hvis du er heldig, kan du derfor være kørende med din nye græsgreb på meget kort tid. Giv vores sælgere et kald og hør, hvilke muligheder der er.