Rodgreb

Leder du efter en rodgreb til en læssemaskine med en driftsvægt fra 11 tons til 35 tons? JST har et større udvalg af rodgrebe til forskellige arbejdsopgaver.

Klik nedenfor for at se priser og andre detaljer i vores katalog.

Ønsker du et redskab, som ikke er inden for vores standard sortiment? Kontakt os gerne, så finder vi en løsning. Vi har stor erfaring indenfor speciallavede redskaber.


GG Rodgreb | 11 – 20,5 tons maskine

GG Rodgreben er lavet til læssemaskiner i størrelsen 11 – 20,5 tons. Den leveres som standard med Volvo BM fæste, men kan også leveres med andre beslag, fx JST/Viby kileskifte, Cat SW2007, Cat SW2008, Cat Fusion, Volvo L150-180.

Du kan tilkøbe ekstra tænder for at lave mindre afstand mellem tænder, så afstanden kan blive lige som du ønsker. For ekstra holdbarhed er tænderne på vores rodgreb fremstillet i 50 mm H450 højstyrkestål.

GG rodgreben fås i bredderne 250 cm, 275 cm, 300 cm, 325 cm, 350 cm.

Rodgreb er bl.a. et effektivt redskab til græs eller majs og er et billigere alternativ til vores hydrauliske græsgreb. Hvis du skal arbejde i græs, kan du tilføje spildkant og sideplader. Skal du bruge rodgreben til majs, så kan du yderligere tilføje bundplade med skær og tandlommer til rodgreben.

JST GG rodgreb
GG Rodgreb

GG Rodgreb 2 | 20,5 – 27 tons maskine

JST GG rodgreb 2 passer til læssemaskiner med en driftsvægt fra 20.500 kg til 27.000 kg og leveres som standard med Volvo L150-180 fæste.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra tænder for at lave mindre afstand mellem tænderne. For ekstra holdbarhed er tænderne fremstillet i 50 mm H450 højstyrkestål.

Ydermere er der også mulighed for at tilkøbe et skåret overfald i H450 højstyrkestål og en tremmespildkant. Tremmespildkanten bidrager til at beskytte læssearmen på køretøjet samt for at opnå mindst muligt spild.

Rodgreb 2 fås i bredderne 325 cm, 350 cm, 375 cm, 400 cm.

Rodgreben er yderst effektiv til affaldssortering i større mængder, til anvendelse på et deponianlæg eller til andre typer arbejdsopgaver, som kræver redskaber i denne størrelse.

Klik nedenfor for at se specifikationer og priser på rodgreben i vores katalog.

Kontakt os gerne for priser og detaljer på øvrige størrelser.

JST GG rodgreb 2
GG Rodgreb 2

GG Rodgreb 3 | 27 – 35 tons maskine

JST GG rodgreb 3 er den største i vores sortiment. Dette redskab passer til læssemaskiner med en driftsvægt fra 20.500 kg til 27.000 kg.

Det er muligt at tilkøbe ekstra tænder for at mindske afstanden mellem tænderne, så afstanden bliver som du ønsker. Dette kan være nyttigt, i tilfælde af at rodgreben skal anvendes til et mindre materiale.

For ekstra holdbarhed er tænderne på vores rodgreb fremstillet i 50 mm H450 højstyrkestål.

Ydermere er der også mulighed for at tilkøbe et skåret overfald i H450 højstyrkestål samt en tremmespildkant. Tremmespildkanten bidrager til at beskytte læssearmen på køretøjet samt for at opnå mindst muligt spild.

Rodgreb 3 fås i bredderne 350 cm, 375 cm, 400 cm, 425 cm.

Rodgreben er yderst effektiv til affaldssortering i større mængder, til kørsel på et deponianlæg eller til andre typer arbejdsopgaver, som kræver redskaber i denne størrelse.

Klik nedenfor for at se specifikationer og priser på rodgreben i vores katalog.

Kontakt os gerne for yderligere detaljer eller spørgsmål.

NB: Alle priser er ekskl. råvaretillæg på p.t. 0%

JST GG rodgreb 3
GG Rodgreb 3