Speciallavede redskaber til læsse- og gravemaskiner

Vi tager udgangspunkt i dit behov

Har du brug for et helt specielt redskab? Vi har stor ekspertise med speciallavede produkter til mange forskellige kunder og brancher. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov og kommer med forslag og tegninger, som vi kan snakke videre ud fra – indtil vi har den helt rigtige løsning til dig. Er der brug for det, så kommer vi gerne ud til dig. Så kan vi se din maskine og din udfordring, tage mål og tegne op.

Nyt redskab eller ændring til eksisterende

Et speciallavet redskab kan være helt originalt og et helt nyt design. Det kan også være et eksisterende produkt, som du ønsker at få fremstillet i specielle mål, der passer til dit behov. Det kan også være ændringer i konstruktionen eller materialet. Vi laver fx mange løsninger i heavy duty og extra heavy duty, hvor en større del af produktet er fremstillet i H450 højstyrkestål eller HB500, som er endnu stærkere.

Måske er din maskine større, end det vi tilbyder i standard-programmet? Det løser vi også.

Kontakt en af vores sælgere og få en snak om mulighederne for speciallavede skovle og redskaber, til præcis din maskine.

Hvad siger vores kunder?

”Da vi fik nye maskiner, besøgte vi Maskinfabrikken JST og var med til at konstruere redskaberne fra bunden af. Det var rigtig godt.”
– Maskinfører hos DLG Bulk Terminal i Aarhus, Claus Henriksen

“Samarbejdet med Maskinfabrikken JST har været præget af hurtig, præcis og effektiv kommunikation.”
– Teknisk Chef hos Strøjer Tegl, Niels Opstrup

”Det er en win-win situation for begge parter. Ikke mindst for os, da vi har fået nogle rigtig gode redskaber til vores maskiner, som gør det lettere i hverdagen.”
– Terminalchef hos DLG Bulk Terminal i Aarhus, Bjarne Andersen

”Før brugte vi en halv time til tre kvarter. Nu bruger vi 10 minutter om ugen på at strø.”
– Ejer af Blåbjerg Gård, Niels Peter Jensen