Læsseskovle og volumeskovle

JST har et stort udvalg af læsseskovle og volumeskovle og 4,1 skovle til både store og små læssemaskiner. Skovlene fås i et stort udvalg af størrelser, udformninger og styrker afhængig af, hvad du skal bruge din læsseskovl til.

Klik nedenfor og se de forskellige typer læsseskovle. Her får du også adgang til detaljer som bredder, indhold, vægt og priser på skovlene i vores katalog.

P.S.: Har du brug for ekstra løftehøjde? Mange af JST læsseskovlene kan købes med højtip. Når du bygger højtip på en læsseskovl, får du en meget stærkere højtipskovl, så du fx kan køre med skrot og jern uden problemer. Se også vores højtipskovle her.

Har du ønsker, som ikke er standard, så kontakt os. Vi finder altid en løsning.


Læsseskovle | Frontlæsser

Vores læsseskovle og volumeskovle til frontlæsser er lavet til traktorer med op til max 200 HK / 3300 kg løftekraft. Skovlene fås i fire forskellige udgaver i bredder fra 160-260 cm og med en volumen på 616-1935 l.

Skovlene leveres med frontlæsserbeslag Euro – SMS Trima, hvilket er de mest solgte fæstetyper, men kan også leveres med andre beslag, hvis det ønskes.

Mulige tilvalg: slidskær, hæl og kroge


Læsseskovle | 1,2 – 8,5 tons

Her finder du et udvalg af JST skovle til læssemaskiner fra 1,2 – 8,5 tons; skridstyret minilæsser, knækstyret minilæsser, knækstyret gummihjulslæsser, læssemaskine med eller uden z-kinematik, teleskoplæsser og rendegraver.

Skovlene fås i forskellige udgaver og bredder. Klik nedenfor og se udvalget i vores katalog, hvor du også finder detaljer som volumen og pris.

Du kan vælge forskellige beslag, så skovlen passer til din maskine, og du kan tilkøbe slidskær, hæl og kroge.


Læsseskovle | 8,5 – 24 tons

Vi tilbyder et stort udvalg af læsseskovle til læssemaskiner i vægtklasserne fra 8.500 – 24.000 kg. Her finder du flere forskellige modeller og størrelser, så du kan finde den læsseskovl, der passer præcis til din maskine og dit behov.

Læsseskovlene findes med standardsider, bonussider eller sider i H450 stål, samt i forskellige styrker afhængig af, hvad du skal bruge skovlen til.

Klik nedenfor og se udvalget i vores katalog, hvor du kan se alle modeller og størrelser inkl. finder detaljer som mål, vægt, volumen og pris.

Skovlene er inkl. Volvo BM eller Volvo L150/180 fæste, men andre nakkebeslag eller direkte montage kan tilkøbes. Du kan desuden tilkøbe slidskær, hæl, kroge, grisehale, spildplade og højtip.

NB: Alle priser er ekskl. råvaretillæg på p.t. 0%


HD Læsseskovle | 23,5 – 40 tons

I vægtklassen 23.500 – 40.000 kg tilbyder vi et stort udvalg af HD læsseskovle, som er lavet til hårdt brug. Både bund, sideskær, sideplade og svøb op til spildkant er lavet i H450. Glat skær og bagskær samt 6-7 langsgående slidskinner under bund er fremstillet i HB500.

Skovlene fås i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den HD læsseskovl, som passer præcis til dit behov.

Klik nedenfor og se udvalget i vores katalog, hvor du også finder detaljer som mål, vægt, volumen og pris.

Skovlene er inkl. Volvo L150/180 fæste, men direkte montage kan tilkøbes. Du kan desuden tilkøbe slidskær, hæl, kroge, grisehale, spildplade og højtip.

NB: Alle priser er ekskl. råvaretillæg på p.t. 0%


Volumeskovle | 1,2 – 8,5 tons

JST tilbyder et stort udvalg af volumeskovle til læssemaskiner fra 1,2 – 8,5 tons. Volumeskovlene i denne kategori fås fra 530 – 5.371 l.

Klik nedenfor for at se detaljer som bredde, volumen, vægt og pris i vores katalog.

NB: Alle priser er ekskl. råvaretillæg på p.t. 0%


Volumeskovle | 11 – 33 tons

I vægtklassen 11.000 – 33.000 kg tilbyder vi et stort udvalg af GG Volumeskovle til Z kinematik og P kinematik.

Skovlene fås i forskellige størrelser og modeller, så du kan finde den GG Volumenskovl, som passer præcis til dit behov.

Klik nedenfor og se udvalget i vores katalog, hvor du også finder detaljer som bredde, vægt, volumen og pris.

Skovlene er inkl. Volvo BM fæste eller L150-220 kroge, men andre beslag eller direkte montage kan tilkøbes. Du kan desuden tilkøbe slidskær, hæl, kroge, grisehale, spildplade og højtip.


4-1 skovle | 1,2 – 8,5 tons

JST 4-1 skovle til frontlæssere og læssemaskiner fra 1,2 – 8,5 tons fås i flere udgaver i bredder fra 100-260 cm.

Mulige tilvalg: Slidskær, hæl og kroge

Klik nedenfor og se detaljer som pris, bredde, vægt og indhold i vores katalog.


Kinematik på læssearm | læssemaskine 8,5 – 40 t

Kinematik på læssearmen er vigtigt, når du skal vælge skovl. Skovlen er nemlig tilpasset i forhold til læssearmens kinematik.

læssemaskine med z-kinematik på læssearm

Z-kinematik

Z-kinematik er det mest udbredte system til læsseopgaver og er kendt for at være et alsidigt system. Z-kinematik har en god brydeevne, men er mindre præcis end parallel-kinematik, især når den kommer op i højden.

Her skal du vælge vores højtipskovl model Z. I nogle tilfælde kan læsseskovlen ikke være så åben som på de to andre kinematik modeller.

Læssemaskine med parallel kinematik på læssearm

Parallel kinematik

Parallel kinematik er meget brugt, hvor maskinen bruges mest til håndteringsopgaver med fx pallegafler, hvor det er vigtigt, at armen kan bevare en vandret/parallel position i forhold til jorden ved løft. Den er stærk i toppen af løftet og er derfor også god til højtipskovle.

Parallel kinematik giver muligheden for at bruge høje, oprejste redskaber som fx vores højtipskovl model P eller oprejste volumeskovle eller klemmeaggregater.

Læssemaskine med TP kinematik på læssearm

TP kinematik (Torque Parallel)

TP kinematik (Torque Parallel) findes kun på Volvo maskiner op til og med L220. TP kinematik kombinerer fordelene ved Z-kinematik og Parallel-kinematik.

Det giver muligheden for at bruge høje oprejste redskaber som fx vores højtipskovl model P eller oprejste volumeskovle eller klemmeaggregater.