Klejnsmed lærling

Har du skruet hænderne ordentligt på og trænger du til at komme ud i en virksomhed med gang i?

 

Vi søger 3 klejnsmedlærlinge med teknisk snilde og lyst til at lære. Du skal ikke være bange for at tage fat, da du også kommer til at svinge den store hammer. I din læretid hos os vil du komme rundt i alle vores afdelinger og prøve mange forskellige ting af.

Vi er en smedevirksomhed med knap 50 medarbejdere, og vi producerer selv alle de emner vi bruger i vores produktion. Det betyder at vi kan tilbyde dig kendskab til og oplæring i mange forskellige bearbejdningsprocesser.

JST er en ordreproducerende virksomhed, der fremstiller skovle og redskaber til landbrugs- og entreprenørmaskiner. I 2021 skal vi fordoble vores eksisterende 3.000 m2 med flere moderne produktionshaller. Herudover har vi planer om at udvide vores maskinpark med den første ud af 3 Cloos svejserobotter samt en Laserskærer.

Arbejdsopgaver

For at sikre dig udfordringer i din læretid kommer du gennem alle virksomhedens områder, lige fra bearbejdning af råmaterialer, ophæftning af produkter, til fuldsvejsning og montage af de færdige produkter – så du får prøvet kræfter med varierende klejnsmed-opgaver.

Hvem er du?

Du er en frisk type, med mod på at starte op i et Mesterlæreforløb, hvor du har arbejdstøjet på fra dag et. Alternativt har du allerede afsluttet grundforløbet som klejnsmed på teknisk skole og kan ikke vente med at komme ud og bruge din erfaring og råstyrke i ”den virkelige verden”.

Du er:

  • Engageret
  • Mødestabil
  • Struktureret
  • Fleksibel

Vi tilbyder

I dit uddannelsesforløb har vi løbende fokus på din uddannelsesplan.  Vores værkførere vil give dig faglig vejledning i dagligdagen, og dine kollegaer vil være dine sparringspartnere, når opgaver skal løses.

Tonen blandt kollegerne er åben og uformel, med en god portion værkstedshumor.

JST A/S er en fleksibel virksomhed, hvor vi ser muligheder i vores personale og bruger de spidskompetencer, hver enkelt er i besiddelse af. Virksomheden har 50 ansatte, hvoraf 35 er ansat i produktionen. Vi håber på 3 lærlinge, så der er grundlag for god sparring gennem uddannelsen.

Vi ser os selv som en virksomhed med:

  • Ansvarlighed
  • Vedholdenhed
  • Kvalitet

Tiltrædelse

Tiltrædelse efter aftale.

Er du interesseret?

Skriv en ansøgning eller kontakt vores HR-Ansvarlige, Rikke Jørgensen, på tlf. 81 40 88 17 eller e-mail hr@jstas.dk

Obs:

Der er ikke nogen ansøgningsfrist. Når vi har dem, vi skal bruge, vil opslaget blive fjernet.

Psst…

Kontakt os også gerne, hvis du skal begynde på grundforløbet efter sommerferien og mangler en læreplads næste sommer.