Klejnsmed lærling

Har du skruet hænderne ordentligt på? og trænger du til at komme ud i en virksomhed med gang i, og som blev nomineret til “Årets læreplads” i Ringkøbing-Skjern kommune i år!

Vi søger to klejnsmedlærlinge med teknisk snilde og lyst til at lære. Du skal ikke være bange for at tage fat, da du også kommer til at svinge den store hammer.

Arbejdsopgaver

Vi producerer selv alle de emner, vi bruger i vores produktion, hvilket giver dig en unik og bred uddannelse. Du lærer bl.a. at:

  • betjene og programmere vores laser- og plasmaskæremaskiner
  • valse og bukke emner
  • ophæfte og fuldsvejse samt montere færdige produkter
  • tegne og konstruere

Hvem er du?

Du er en frisk type, der har lyst til at arbejde på en mellemstor virksomhed med varierende arbejdsopgaver. Du kan starte i mesterlæreforløb eller i ordinært forløb, hvor du starter med grundforløb på UCRS (teknisk skole i Skjern). Måske går du allerede nu på GF 1 eller 2 og søger læreplads?

Du er:

  • Omgængelig og imødekommende
  • Engageret og fleksibel
  • Mødestabil og ansvarsbevidst
  • En teamplayer

Vi tilbyder

En grundig uddannelse og gode fremtidsmuligheder i branchen. Vores teamledere vil give dig faglig vejledning i dagligdagen, og dine kollegaer vil være dine sparringspartnere, når opgaver skal løses. JST A/S er en fleksibel virksomhed, hvor vi ser muligheder i vores personale og bruger de spidskompetencer, hver enkelt er i besiddelse af. Vi betaler dit faglige kontingent i Dansk Metal.

Er du interesseret?

Ring til HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66 eller send CV på hr@jstas.dk.

Psst…

Kontakt os også gerne, hvis du mangler en læreplads næste sommer.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 65 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal og 3F.