Klejnsmed lærling

Har du skruet hænderne ordentligt på og trænger du til at komme ud i en virksomhed med gang i?

Vi søger tre klejnsmedlærlinge med teknisk snilde og lyst til at lære. Du skal ikke være bange for at tage fat, da du også kommer til at svinge den store hammer.

Arbejdsopgaver

Vi producerer selv alle de emner vi bruger i vores produktion. Det betyder at vi kan tilbyde dig oplæring i mange forskellige bearbejdningsprocesser. I din læretid kommer du gennem alle virksomhedens områder, lige fra bearbejdning af råmaterialer, ophæftning af produkter, til fuldsvejsning og montage af de færdige produkter. Du får altså prøvet kræfter med varierende opgaver som klejnsmed.

Hvem er du?

Du er en frisk type, med mod på at starte op i et mesterlæreforløb, hvor du har arbejdstøjet på fra dag et. Alternativt har du allerede afsluttet grundforløbet som klejnsmed på teknisk skole.

Du er:

  • Omgængelig og imødekommende
  • Engageret og fleksibel
  • Mødestabil og ansvarsbevidst
  • En teamplayer

Vi tilbyder

Vi har løbende fokus på din uddannelsesplan. Vores værkførere vil give dig faglig vejledning i dagligdagen, og dine kollegaer vil være dine sparringspartnere, når opgaver skal løses. JST A/S er en fleksibel virksomhed, hvor vi ser muligheder i vores personale og bruger de spidskompetencer, hver enkelt er i besiddelse af.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til Rikke på hr@jstas.dk eller kontakt produktionsleder Jørgen Krogh Hansen på mobil +45 4412 5735.

Psst…

Kontakt os også gerne, hvis du mangler en læreplads næste sommer.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 – 90.000 kg
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner. Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.