Zeppelin Rental

Zeppelin Rental

Operations manager Gudmundur Ægisson er ikke i tvivl – samarbejdet med JST og rådgivning vedr. det rigtige valg af skovle til hele vognparken har været medvirkende til Zeppelin Rental Danmark’s succes

Vores sælger, Jørgen, og Jonna fra ordrekontoret har for nyligt været på besøg hos Zeppelin Rental Danmark. De talte med Gudmundur Ægisson, som er Operations Manager hos Zeppelin Rental Danmark og har over 30 års erfaring fra udlejningsbranchen.

Professionel rådgivning

Gudmundur Ægisson var med til at etablerede Zeppelin Rental Danmark for nogle år siden. I den forbindelse, har han været glad for at samarbejde med Maskinfabrikken JST A/S. JST var med fra starten og har rådgivet om, hvilke skovle og redskaber, der ville passe til udlejningsfirmaets omfattende maskinpark.

“I har været med til at give Zeppelin Rental Danmark den succes, som vi har i dag.”

Gudmundur Ægisson, Operations Manager, Zeppelin Rental Danmark ApS

Gudmundur Ægisson fremhæver særligt den sparring, som Zeppelin Rental har med JST i dagligdagen. ”I har været med til at give Zeppelin Rental den succes, som vi har i dag”, udtaler Gudmundur. Det er bl.a. den professionelle dialog og rådgivning vedr. valg af skovle og tilbehør til Zeppelin Rental Danmarks maskinpark, som har været med til at skabe succeshistorien.

JST har taget godt imod Zeppelin Rental Danmarks idéer og er kommet med relevante forslag, uden at prøve at skabe ”ekstra salg”. JST har altid været professionelle og rådgivende i tilgangen til samarbejdet, og det har Gudmundur sat meget stor pris på.

”Vi har også adgang til de eksperter, som I har, som kan vejlede os og lave vores ideer til virkelighed”, fremhæver Gudmundur.

Individnumre på skovlene

Zeppelin Rental Danmark har i samarbejde med JST udviklet plader med individnumre til skovlene. Disse er fremstillet hos JST og svejset direkte på skovlene på fabrikken i Lem St., hvor Maskinfabrikken JST fremstiller alle sine skovle og redskaber.

Det er et stort stykke arbejde. Ikke mindst er koordineringen af, hvilke numre, der skal svejses på hvilke skovle, lidt af et mesterstykke. Ifølge Gudmundur er det gået ud over al forventning. Her er det især samarbejdet med Jonna, som arbejder på ordrekontoret hos JST, som Gudmundur er meget glad for.

Gudmundur har en travl hverdag, og han er taknemmelig for den gode service. Han har kunnet sende en hel masse individnumre til skovlene til Jonna, og så har Jonna styret det igennem derfra. Hun har sørget for, at individnumrene fremgik på ordrebekræftelserne, og skovlene er hver gang blevet leveret fuldstændig korrekt. Dette har betydet, at Zeppelin Rental Danmark har kunnet oprette alle skovlene i deres systemer på forhånd. Ved levering skulle skovlene derfor blot sættes på plads og aktiveres i systemet.

God service hele vejen igennem

Gudmundur har løbende nydt godt af den gode dialog med JST. Selv når han har bestilt op til 200 skovle på forskellige ordrer, er det altid gået glat. JST har bl.a. været imødekommende med at samle de forskellige typer af skovle på tværs af ordrerne, så fx alle 20 cm skovle blev leveret for sig osv.

”Der har ikke været nogen fejl i bestillingerne. Vi har kunnet stole på det hver gang, når der kommer noget fra JST”, fortæller en tilfreds Gudmundur.

Også i forhold til leveringsadresser har Jonna været imødekommende og fleksibel, så Gudmundur har kunnet sætte forventede leveringsadresser på ordrerne. Lige inden levering har han så ændret eller bekræftet leveringsadresserne på de enkelte forsendelser.

Vores sælger, Jørgen Eriksen, og operations manager Gudmundur Ægisson hos Zeppelin Rental Danmark er enige om, at det har været en fantastisk rejse.

Tak til Zeppelin Rental Danmark for tilliden og det gode samarbejde.