Ekstra beslag på planeringsskovl giver øget effektivitet hos entreprenør

Ekstra beslag på planeringsskovl giver øget effektivitet hos entreprenør

“Det er den bedste skovl jeg nogensinde har haft!” Sådan siger Alexander fra AKJ i Ringsted om den JST planeringsskovl med tredobbelt nakkebeslag, som virksomheden købte tilbage i november 2023.

Alexander Aadgaard Kofod-Jensen er indehaver af AKJ i Ringsted. Når han kigger tilbage på de sidste ti år, så kan han ikke helt forstå, at han ikke har købt en planeringsskovl før nu. ”Du kan lave alt med den. Vi kører næsten aldrig mere med den store læsseskovl. Det er vi super glade for,” fortæller Alexander. Han er godt tilfreds med planeringsskovlen, som har forbedret den lille entreprenørvirksomheds arbejdsprocesser og højnet effektiviteten.

”Og så med de ekstra ører vi har fået på den, så vi kan køre og rette kanter af på grusveje, uden at få smadret spejle. Det er vi super tilfredse med. ”

Alexander Aadgaard Kofod-Jensen, Indehaver af AKJ

AKJ er en mindre entreprenørvirksomhed og maskinstation, som bl.a. tilbyder afretning, etablering og vedligeholdelse af grusveje. Til det formål er den nye planeringsskovl med tredobbelt nakkebeslag perfekt. Nu kan maskinføreren nemlig vælge at montere skovlen, så den går længere ud til den ene eller den anden side. Så kan han rette kanter af på grusveje og nå helt ud i kanten af vejen, uden at få smadret sidespejlene.

”Det er den bedste skovl jeg nogensinde har haft!”.

Alexander Aadgaard Kofod-Jensen, Indehaver af AKJ

Eftersom AKJ både udfører entreprenør- og maskinstationsarbejde, bruges planeringsskovlen til mange forskellige arbejdsopgaver i dagligdagen. ”Det er den bedste skovl jeg nogensinde har haft,” fortæller Alexander begejstret.

God dialog om ændringer på planeringsskovl

AKJ blev kunde hos JST for otte år siden, fordi maskinforhandlerne talte godt om JST. Og virksomheden har da også stadig den første JST skovl, som de investerede i dengang. Alexander fortæller, at der aldrig har været problemer med skovlen, og derfor har han igen valgt JST som leverandør til nogle skovle og andet udstyr i forskellige størrelser.

Han fortæller desuden, at JST har været meget imødekommende i forhold til AKJ’s ønsker til ændringer på produkterne. Der har været stor forståelse hele vejen igennen, og JSTs tekniske tegnere har taget godt imod de ændringer, som Alexander gerne ville have foretaget. ”De var ikke blege for at lave lidt om på tingene og prøve noget nyt,” fortæller en tilfreds Alexander. Han har været meget tilfreds med processen og fremhæver, at dialogen med JST har været rigtig fin hele vejen igennem projektet.