JST ser frem E&H messen

Vi ser alle frem til E&H messen, og det er ikke kun vores sælgere, der er spændte. Vores HR-chef håber også at finde nye lærlinge blandt messens besøgende.

E&H messen imponerede os i 2021 med mange relevante besøgende på vores stand, og derfor har vi store forventninger til 2024. I år har vi fået en stor hjørnestand, der giver plads til at vise vores store udvalg af redskaber og skovle frem.

E&H messen er målrettet entreprenør- og anlægsbranchen, som er vores kernemålgruppe hos Maskinfabrikken JST A/S. Messen passer derfor perfekt til os, og vi glæder os til at byde gæsterne velkommen og præsentere vores omfattende sortiment.

Uddannelse af lærlinge holder branchen i gang

Som en virksomhed beliggende i Lem St. ved Ringkøbing, er Herning-messen en lokal messe for os. Vi håber derfor, at E&H messen vil hjælpe med at fange unge menneskers interesse for stålindustrien, som vi er en del af. Vi tager vores ansvar for at uddanne nye klejnsmede meget alvorligt og stræber efter at give de unge en god uddannelse og integrere dem i vores team.

“Vores lærlinge skal føle, at de er en værdifuld del af holdet på linje med svendene. Derfor giver vi dem hurtigt både ansvar og indblik i, hvordan vi driver virksomheden,” siger vores produktionsleder, Jørgen Krogh Hansen.

Vi har som mål altid at have ti lærlinge, og vi skal have et par stykker mere på holdet for at nå dette mål. Med vores nominering til “årets læreplads” i 2024 er vi optimistiske og tror på, at det nok skal lykkes.
Maskinfabrikken JST A/S dækker 7.000 kvadratmeter og har ca. 70 ansatte. På fabrikken producerer vi skovle i alle størrelser samt andre redskaber til både landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner.