Øget fokus på det danske marked hos Maskinfabrikken JST A/S

Mathias Ø. Antonsen er det seneste skud på stammen i den danske salgsafdeling hos Maskinfabrikken JST A/S, som ønsker et øget fokus på det danske marked.

Maskinfabrikken JST A/S har stor succes med at producere redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Nu har virksomheden taget næste skridt i vækstplanen med ansættelsen af endnu en sælger til det danske marked.

JST er allerede et stærkt brand i Danmark, men selvom den vestjyske virksomhed er begyndt at kigge mere ud over landets grænser, så er der stadig fokus på at fastholde de eksisterende kunder og udvide hjemmemarkedet. Derfor har Maskinfabrikken JST A/S ansat endnu en sælger i den danske salgsafdeling, så der nu er i alt tre sælgere til at servicere kunderne i Danmark.

Mathias Ø. Antonsen startede i stillingen i marts og har siden været i fuld gang med at blive oplært i det store produktprogram, som Maskinfabrikken JST A/S tilbyder.

“Min erfaring stammer fra værktøjsbranchen og eventbranchen, men jeg har været under kyndig oplæring de sidste par måneder, så jeg føler mig godt klædt på til opgaven. Og så er det jo en fornøjelse at sælge et produkt, hvor kvaliteten er i top”, udtaler Mathias, som synes det har været spændende at møde kunderne og glæder sig til at få bygget en rigtig god relation op med dem.

Ansættelsen af Mathias Ø. Antonsen er en del af vækstplanen for Maskinfabrikken JST A/S, som gennem de seneste 20 år er gået fra en enkeltmandsvirksomhed til i dag 70 mand. Indehaveren glæder sig over at mange af de nuværende medarbejdere har været en del af virksomheden i 10-13 år – det giver ro og stabilitet.

“Vi har store forhåbninger til fremtiden og har gang i flere tiltag, som skal øge omsætningen. Vi har et rigtig godt team både ude i ”marken” og hjemme på fabrikken, og det er en vigtig faktor, for at kunne fastholde den positive udvikling”, konstaterer indehaver, Niels Jørgensen.

Stor udvidelse af fabrikken

Maskinfabrikken JST A/S har netop udvidet fabrikshallerne til dobbelt størrelse, så der er god plads til både de mange, nye medarbejdere og de store skovle og redskaber. Men udviklingen står aldrig stille i den vestjyske virksomhed, så der er selvfølgelig allerede tænkt over næste udvidelse.

“I 2019 fik vi endelig lov til at bygge i vores område, så nu har vi 7.000 kvadratmeter og vi har lov til at bygge 8.000 yderligere. Det kommer til at betyde, at vores omsætning kan dobles op mere end én gang”, siger Niels Jørgensen.

JST er størst på det danske marked, men eksporterer også til Grønland, Norge og Færøerne – især heavy duty og extra heavy duty udstyr. Niels Jørgensen står selv for udvikling og design af hele produktprogrammet, og han lægger vægt på, at hele udviklingen og produktionen foregår i Danmark, så der er fuld kontrol over både kvalitet og produktionsforhold.