Jydsk Stenindustri

Jydsk Stenindustri

I januar 2019, besøgte vi Jydsk Stenindustri’s råstofgrav i Skygge, hvor Jan Sylvestersen, som er produktionschef, fortalte om hans valg af skovle.

De har tidligere fået deres skovle fra en anden leverandør, men bruger nu Maskinfabrikken JST, med stor tilfredshed, og har nu 2 læsseskovle til Volvo L220 og en 9,6 kbm læsseskovl til Volvo L260, som vi fik lov til at se nærmere på.

”Vi går en del op i, at den er nem at fylde, som gør det koster mindre i dieselolie og derfor har vi fået den lavet på special-mål, som vi selv har været med til at designe. Både firmaet og ged-førerne er godt tilfredse, så den må være designet godt.”

– Jan Sylvestersen
GG Læsseskovl

”Størstedelen er lavet i HARDOX, da vi prøver at lave en skovl, der kan holde maskinen ud. Så er vi fri for, at stå og svejse på den. Det koster jo – både produktionstab og tid”

– Jan Sylvestersen

Jan Sylvestersen har nøje overvejet, hvordan de ville have skovlen designet, både i samarbejde med hans maskinfører Brian Svendsen, men det, at Jan selv er gammel maskinfører, har bestemt også været en stor fordel.

”Det er en god skovl, især den måde den er bygget op på. Nu kan vi læsse en bil, med kun 2 ½ skovlfuld”

– Brian Svendsen