JST græsgreb med hydraulisk sideopklap

Græsgreb eller rodgreb?

Græsgreb med hydraulisk sideopklap

Vores græsgreb med hydraulisk sideopklap har fået rigtig gode anmeldelser fra vores kunder, som roser den for at være meget effektiv.

Græsgreben er vægtoptimeret og fås i forskellige bredder og med forskellige beslag, LED arbejdslygter, positionslys, glat bund til majs, samt transportramme som tilkøb.

Det er nu en lækker greb! Jeg har kørt ged i 13 år og har prøvet rodgreb osv. Jeg er altid vendt tilbage til skovlen, fordi den er den bedste til at jævne ud med. Men nu er den kommet på hylden. Med greb på geden kan jeg nå en ekstra kop kaffe!

Claus fra Bounum Maskinstation

Majsbundpladen er let at sætte på med nagler og ringsplitter.

Transportrammen giver ekstra sikkerhed, når du kører med græsgreben på vejen, og er let at montere med kæde og brandmandshage. Den er malet i en flot, gul signalfarve.

Græsgreben med hydraulisk sideopklap fås i bredderne 430 cm eller 488 cm.

Greben passer til en gummiged eller læssemaskine 11.000 – 20.000 kg, og leveres som standard med Volvo BM fæste, men kan også leveres med andre beslag, fx JST/Viby kilefæste, Cat SW2007, Cat SW2008, Cat Fusion eller Volvo L150-180.

Se detaljer og priser på græsgreben her


Rodgreb

Vores GG rodgreb er et lidt billigere alternativ til græsgreben, men stadig et virkelig godt og effektivt redskab til græs eller majs. Tilføj spildkant og sideplader til vores standard rodgreb, hvis du skal arbejde i græs. Hvis du skal bruge rodgreben til majs, så skal du yderligere tilføje bundplade med skær og tandlommer til rodgreben.

Du kan tilkøbe ekstra tænder for at lave mindre afstand mellem tænder, så afstanden kan blive lige som du ønsker. For ekstra holdbarhed er tænderne på vores rodgreb fremstillet i 50 mm Hardox 450.

Rodgreb fås i bredderne 250 cm, 275 cm, 300 cm, 325 cm, 350 cm.

Rodgreben er lavet til gummiged / læssemaskine i størrelsen 11.000 – 20.500 kg, og leveres som standard med Volvo BM fæste, men kan også leveres med andre beslag, fx JST/Viby kileskifte, Cat SW2007, Cat SW2008, Cat Fusion, Volvo L150-180.

De detaljer og priser på rodgreben her

JST GG rodgreb med spildkant og sideplader


Kontakt en sælger

Har du brug for yderligere info eller hjælp til valg af udstyr, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores sælgere.

Kontakt en sælger