JST ballespyd og ballefork

Stort udvalg af ballespyd

Leder du efter en ny ballefork eller ballespyd? Så er du kommet til rette sted. Vi har et stort udvalg af balleforke til forskellige maskiner og vægtklasser.

 

Ballespyd til traktor med frontlæsser

Til traktorer med frontlæsser tilbyder vi både en standard multiballefork samt en variant med mekanisk opklappelig bom.

Som tilbehør til balleforken kan du tilkøbe en løs overbygning, storsækkekrog eller en 3. tand (balleforken er standard med to tænder).

PRISER OG DETALJER

 

Ballespyd til læssemaskine | 500 kg – 8,5 tons

Vi tilbyder et stort udvalg af ballespyd / balleforke til læssemaskiner op til 8,5 tons – minilæsser, rendegraver, teleskoplæsser, gummihjulslæsser og læssemaskine/gummiged.

Flere af vores modeller fås både med og uden overstænger. Derudover kan du vælge din ballefork med mekanisk eller hydraulisk opklappelig underbom og topstænger.

I kategorien finder du også en frembygget ballefork samt en rundballeafvikler.

PRISER OG DETALJER

 

Ballespyd til læssemaskine | 8,5 – 16 tons

Til læssemaskine / gummiged i størrelsen 8,5 – 16 tons har vi en enkelt model med overstænger og tre spyd i underbom. Den sælges standard med Volvo BM fæste, men andre beslag samt Pejo sikkerhedskrog kan tilkøbes.

PRISER OG DETALJER

 

Ballespyd og tæppespyd til truck

Til truck har vi både tæppespyd til gaffellommer samt ballefork til gaffellommer og ballefork med hurtigskiftbeslag. Gaffellommer er til max gaffelstørrelse 145×45.

PRISER OG DETALJER