Nyheder

Nyudlærte klejnsmede

Hos Maskinfabrikken JST fejrede vi i fredags vores to nyudlærte klejnsmede, Daniel Harregaard og Diderik Pit, som blev udlært henholdsvis d. 30/7 og d. 9/8.

Der er sket meget med de unge ”drenge” vi i sin tid tog i lære, og som i mellemtiden er blevet til unge mænd. Diderik Pit er – med svendebeviset i hånden – klar til nye udfordringer, mens Daniel fortsætter i skæreafdelingen hos JST.

Vi ønsker dem begge hjertelig tillykke med svendebrevet og alt det bedste i deres fremtidige karriere.


Vi er stolte hos JST

To af vores 5 lærlinge har d. 19. juni bestået svendeprøven som kleinsmed på Skjern Tekniske Skole – Diderik Pit og Daniel Harregaard. De mangler nu bare nogle få ugers arbejde i virksomheden, før de er helt færdige med deres uddannelse.

Diderik og Daniel har gennem læretiden haft turnus i virksomhedens forskellige afdelinger – primært selvfølgelig i smedeafdelingerne, herudover har de deltaget i arbejdet i mal- og montage samt skæreafdelingen. Sideløbende med deres praktiske uddannelse hos os har de deltaget i hovedforløbet på Skjern Tekniske Skole.

Indehaver Niels Jørgensen, der selv startede virksomheden som 22-årig nyudlært kleinsmed, udtaler:

”For os er det vigtigt at uddanne kleinsmede, så virksomheder som vores fortsat kan sige, at vore produkter er fremstillet 100% i 6940 Lem St.”.

Derfor fortsætter vi med at uddanne kleinsmede.

Vi ønsker vore lærlinge held og lykke i deres fremtidige karriere.


Produkt Nyhed

Vi har tilføjet denne kobling i vores vare sortiment pr. 1. maj 2019.

  • Viby Trilock M8 Hydraulisk Kobling
  • Varenr. 0806 000001
  • Pris 16.500

Poul Erik Trankjær har 10 års jubilæum

For 10 år siden blev Poul Erik opsagt ved sit tidligere arbejde pga. krisen. Han skrev derfor til Maskinfabrikken JST, som svarede han kunne kigge ud på fabrikken. Dengang var der blot 13 ansatte i firmaet, hvor en fjerdedel, var familien Jørgensen. Poul Erik, fik at vide, at der nok ikke var arbejde lige nu, men at han ville blive kontaktet, hvis der blev.

”2 dage efter fik jeg besked og jeg har været her lige siden”

Poul Erik har været i smedefaget i 34 år, inden for entreprenør og landbrugs branchen, og jo større redskaber, jo bedre! Derfor har Poul Erik altid været i afdelingen med det store læsseudstyr, hvor han også har været formand i 5 år.

”Hvis man kunne lægge alle de timer sammen jeg har arbejdet, så kunne jeg for længst være gået på pension. Jeg er glad for mit arbejde og går ikke hjem før jeg er færdig” 

Udover at lave JST redskaber i vores afdelingen ”stort læsse udstyr”, bidrager Poul Erik med rigtig meget, til JST! Han er både tillidsrepræsentant, sikkerhedsrepræsentant og med i personaleforeningen. Han er en ildsjæl, med et kæmpe drive!

”Da jeg startede, var vi kun 13 ansatte, så udviklingen har været stor og meget spændende at være en del af”

JST har i dag ca. 50 ansatte, fordelt på kontorer og 6 afdelinger i produktionen. Der har været flere udvidelser gennem årerne og JST, er i dag er 3000m2, men har allerede de næste tegninger klar. Inden for de næste 3 år, udvider JST nemlig til det dobbelte, i to etaper.

”Om 10 år er jeg stadig hos JST, det håber jeg! Jeg bliver, til jeg skal på pension, måske jeg endda kan komme på seniorpension!? Det tager vi til den tid”

Det håber vi bestemt, her hos Maskinfabrikken JST!

Vi vil ønske Poul Erik et stort tillykke med jubilæet, fra hele JST teamet.


Herning Dyrskue 4.-6. juli

Herning Dyrskue, viser hver sommer 2600 af Danmarks allerbedste husdyr, maskiner og produkter til landbruget. JST står klar igen i år, på stand nr. 300 med blandet redskaber og udstyr fra vores sortiment, så kig endelig forbi til en kold øl, med en af vores sælgere, der altid er klar på en god handel.

Vi ses på det landsdækkende dyrskue i Herning.

Åbningstider:

  • Torsdag 5. juli, kl. 9.00 – 17.00
  • Fredag 6. juli, kl. 9.00 – 17.00
  • Lørdag 7. juli, 9.00 – 16.30

Roskilde Dyrskue 31. maj – 2. juni 2019

Roskilde Dyrskue er Danmarks største, med ca. 90.000 besøgende og vi er naturligvis, at finde igen i år, på stand nr. 99. Vi har blandet redskaber og udstyr med fra vores sortiment, så kig endelig forbi, da vi altid er klar på en frisk handel.

Der skal fejres 50-års jubilæum til årets dyrskue, og samtidig kan det fejres, at maskinudstillingen i 2019, bliver den største i 27 år. Interessen har igen i år, været rigtig stor, og Roskilde Dyrskue, meldte allerede udsolgt tilbage i februar. Årets udstilling bliver 55.561 m2 og er den største siden 1992.

Du finder os, til Danmarks største dyrskue, på stand nr. 99.

Vidste du at:
Dyrskuepladsen fylder 35 hektar, svarende til 70 fodboldbaner?

Åbningstider:

  • Fredag 31. maj, kl. 08.00 – 20.00
  • Lørdag 1. juni, kl. 08.00 – 20.00
  • Søndag 2. juni, kl. 08.00 – 18.00