Vestjysk Kloak & Anlæg

Vestjysk Kloak & Anlæg

Vestjysk Kloak & Anlæg har to JST skovlesæt til deres Hitachi gravemaskiner. Medejer Bjarne Korsdal Nielsen fortæller, hvorfor de valgte JST skovle, og hvorfor maskinfører Jørgen Jensen synes, at hans arbejdsgang er blevet nemmere.

Da vi besøgte Vestjysk Kloak & Anlæg var de i gang med et klimasikringsprojekt for Herning Vand i forbindelse med større nedbørsmængder.

Maskinfører Jørgen Jensen fortæller, at de bla. valgte JST skovle, fordi de tidligere havde haft en udlejningsmaskine med JST skovl. De var derfor ikke i tvivl om, at de ville have en magen til, da skovlens form gør, at den slipper nemmere. Krogene til køreplader har også gjort hans arbejdsgang meget lettere, da han ikke skal skifte maskine.

Vestjysk Kloak & Anlæg beskæftiger 25 mand og arbejder som udgangspunkt i hele region Midtjylland med jord, kloak, belægninger, nedbrydning og anlægsarbejde. Gennem de seneste to-tre år er maskinparken opgraderet markant, hvor man ikke var i tvivl om at, redskaberne skulle komme fra Maskinfabrikken JST.

”Vi har haft JST skovle og redskaber i mange år til vores lidt mindre maskiner, og det har vi været meget tilfreds med. Det sidste års tid har vi haft en større udskiftning i vores store maskiner, og der var vi helt sikre på, at vi ville have JST skovle igen”

– Bjarne Korsdal Nielsen

”Jeg må sige, at det indtil videre har levet op til vores forventninger. Har der været noget, har JST været gode til at følge det til døren og hjælpe os i mål, hvis vi havde udfordringer eller hvis vi havde nogle ting, vi ville have lavet om. Det har vi ikke fortrudt på nogen måde”

– Bjarne Korsdal Nielsen