DLG Bulk terminal Aarhus

DLG Bulk terminal Aarhus

I april besøgte vi DLG’s bulk terminal på Aarhus Havn, som er Danmarks største. Her blev vi vist rundt af terminalchef Bjarne Andersen, som kunne fortælle hvordan deres hverdag, generelt er blevet lettere, pga. de rette valg af redskaber til deres maskiner.

Bjarne Andersen fortæller, at det er vigtigt, når de arbejder med forskellige redskaber, at det er selvrensende, så de undgår kontaminering. Hos DLG Bulk Terminalen, har de 14 forskellige produkter, og der må ikke være en afsmitning fra det ene produkt, til det andet. Kontamineringsgraden skal være nul og derfor har de fået lavet speciale konstruktioner, som opfylder deres ønsker og behov.

”Det er en win-win situation, for begge parter, ikke mindst for os, der har fået nogle rigtig, rigtig gode redskaber til vores maskiner, så det gør det lettere i hverdagen.”

– Terminalchef Bjarne Andersen

”Vi har haft fra et andet fabrikat, og der var vi udsat for, at den knækkede på midten og andre tværstiver. Men den her, har vi kørt med i 2 år nu og det virker!”

– Maskinfører Kim Vestergaard Andersen

 

 

”Den gang vi fik nye maskiner, der var vi så heldige, at få love til at komme over til jer og se hvad I laver, og være med til at konstruere fra bunden af, og det var rigtig godt.”

– Maskinfører Claus Henriksen

 

 

”Det er bare blevet let og de svage punkter vi har haft før, de er væk – det virker det her!”

– Maskinfører Claus Henriksen