Ufaglært medarbejder med potentiale

Vi mangler endnu en mødestabil og dygtig kollega, der kan arbejde selvstændigt, og som ikke er bange for at tage fat. Sagt med andre ord, det er dit engagement i og holdning til arbejdet, der gør forskellen – den faglige oplæring i vore produkter står vi for de første uger af din ansættelse.

JST er en ordreproducerende virksomhed, der fremstiller skovle og redskaber til landbrugs- og entreprenørmaskiner.

I dit oplæringsforløb på 24 uger vil du være 6 uger i hver af vores smedeafdelinger, hvor du deltager i den almindelige produktion af skovle og udstyr med ophæftning, montage og kontrol, samt forefaldende arbejde, under kyndig vejledning af én af vores dygtige smede.

Efter endt oplæring får du din faste plads i én af vore smedehaller.

Din profil

Din erhvervsmæssige baggrund er mindre væsentligt, bare du har hænderne skruet rigtigt på, har en positiv tilgang til ”sort” arbejde og har lyst til at lære et nyt håndværk.

Du skal herudover have teknisk indsigt og forståelse for tekniske begreber. Din faglige stolthed driver dit arbejde og sikrer, at du leverer kvalitetsarbejde – hver dag.

Det er vigtigt, at du er fleksibel vedrørende arbejdsdagens længde, da vi ofte har travlt og ikke går hjem, før dagens opgaver er afsluttet.

Det er derudover en fordel, hvis du har truckcertifikat.

Vi tilbyder

JST er en fleksibel virksomhed, hvor vi ser muligheder i vores personale og bruger de spidskompetencer, hver enkelt er i besiddelse af. Virksomheden har 55 ansatte, hvoraf 43 er ansat i produktionen.

Tonen blandt medarbejderne er åben og uformel, med en god værkstedshumor.

Tiltrædelse

Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret?

Skriv en ansøgning eller kontakt vores HR-Ansvarlige:
Birgit Væver Tlf. 7370 8272 Email: hr@jstas.dk

Obs:

Der er ikke nogen ansøgningsfrist, når vi har fundet den rigtige, vil opslaget blive fjernet.