Teknisk tegner

Teknisk tegner søges til vækstvirksomhed

Udnytter du dit fulde potentiale? Lige nu er der en unik karrieremulighed hos en 100% dansk producerende virksomhed med økonomien til at udvikle i krisetider

Du bliver en af vores eksperter i tegneprogrammerne AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault og kommer i øvrigt til at få et nært samarbejde med udviklingsafdelingen. Stillingen er nyoprettet med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Du kommer til at referere direkte til vores tekniske chef og indgå i en 4-6 mands tegnestue. Derudover bliver du omgivet af fagligt dygtige kollegaer i et forholdsvist ungt miljø med ca. 60 ansatte, hvoraf godt 40 er ansat i produktionen.

Maskinfabrikken JST producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi producerer alt direkte her på fabrikken i Lem St., så du er tæt på produktionen, og der er kort fra tanke til handling. Vi er størst på det danske marked og er godt på vej til det nordiske marked.

Vi har succes og har netop færdiggjort en stor udbygning af vores produktions- og administrationslokaler – en del af vores plan om at geare organisationen til endnu mere vækst. Vi har fart på, og vi vil lave kvalitet og levere til tiden. Samtidig er det vigtigt for os, at vores medarbejdere trives, og at vi har tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

Ansvarsområder

Du arbejder med og bliver en af vores eksperter, som vi alle kan spørge til råds om AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault. Udover tegnestuelederen er der to og på sigt fire tekniske tegnere. Du skal holde dig opdateret på løbende udvikling i Inventor 3D, Vault og Autocad 2D tegneprogrammer.

Der kan være flere indgange til jobbet

 • Du har en relevant teknisk uddannelse, som teknisk tegner, produktionsteknolog, maskiningeniør, diplomingeniør, konstruktionsingeniør e.l.
 • Du er ekspert i anvendelse af AutoCAD 2D, Inventor 3D og Vault
 • Du har praktisk erfaring med maskintegning
 • Du er praktikeren, som har lyst til at dele ud af din viden
 • Du er energisk, proaktiv, går foran og vil have succes – også på dit holds vegne

Vi tilbyder

 • Mulighed for yderligere udfordringer i en vækstvirksomhed
 • En kvalitetsvirksomhed med positiv kunderespons
 • Flotte, nye faciliteter
 • Et forholdsvist ungt miljø med god omgangstone og plads til humor
 • En yngre ejer, der er let at få kontakt med og ofte er en del af salgs- og udviklingsopgaver
 • Firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage, flere gange om året
 • En velfungerende personaleforening, som bakkes op af ejeren
 • Vi har succes og fejrer vores sejre med kollegaerne

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering (se evt. testmanden.dk), og du skal derfor indsende din ansøgning ved at klikke på knappen nedenfor.

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere, fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og et godt samarbejde med Dansk Metal.