Teamleder smedehal

Trives du med at have ansvar og samtidig være en del af teamet? Har du erfaring med stålbearbejdning og svejsning? Så er det måske dig, der skal stå i spidsen for vores store smedehal i nye produktionsfaciliteter

Maskinfabrikken JST A/S er en spændende og økonomisk solid virksomhed med 20 års erfaring. Vi er en 100% dansk producent af skovle og redskaber til landbruget og entrepreprenørbranchen.

I den store smedehal fremstilles de største produkter, som kan veje op til 6 tons. Vi investerer løbende i ny teknologi. I øjeblikket er vi i gang med en større modernisering og teknologisk opgradering af vores produktionsfaciliteter og systemer.

Vi tilbyder dig et udviklende job som teamleder for 10-12 svejsere/smede i den store smedehal. Som teamleder bliver du en del af vores mellemledergruppe med 6 dedikerede og fagligt dygtige kollegaer, og du kommer til at referere til vores produktionsleder.

Ansvarsområder

Som teamleder er du ansvarlig for:

 • afdelingsplanlægning
 • kvalitetssikring
 • praktisk koordinering
 • personalepleje

Når de ledelsesmæssige opgaver er løst, vil du naturligt hjælpe til med produktionsopgaverne. Det er derfor vigtigt, at du har praktisk erfaring med stålbearbejdning med hovedvægt på svejsning.

Kvalifikationer

Der kan være flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er uddannet smed, skibsbygger e.l. og / eller har erfaring fra lignende jobs. Du har en god produkt- og materialeforståelse. Desuden har du god kvalitetssans og en forståelse for betydningen af levering i rette tid til næste led i processen. Du kan bruge MS office og har erfaring med planlægning (kendskab til C5 produktionsplanlægningsmodul er ønskeligt, men ikke et krav).

Det er nødvendigt, at du er dansktalende og kan udtrykke dig forståeligt på engelsk.

Truckcertifikat er ønskeligt.

Vi forventer, at du:

 • forstår din yderst vigtige rolle i produktionskæden og kan samarbejde på tværs med andre funktioner for at sikre kvalitet og levering til tiden.
 • som leder har personlig gennemslagskraft, er tillidsskabende samt evner at vise retning og forstår at skabe holdånd.
 • er serviceminded, udadvendt og har et godt humør.
 • er ansvarlig og har fokus på et godt arbejdsmiljø og teamets succes.
 • er struktureret, har et godt overblik og en god ordenssans.
 • er fleksibel og robust – også når det går stærkt.

Vi tilbyder

 • Et spændende og alsidigt job, hvor dine idéer og initiativer omsættes til praksis til udvikling af afdelingen.
 • 80 engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer i virksomheden, der arbejder sammen i et uformelt miljø.
 • En virksomhed, der er i en spændende fornyelses- og vækstproces, og som vægter medarbejdertrivsel og kollegaskab højt.
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage.
 • Løn efter kvalifikationer, pension og en god sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66. Send din motiverede ansøgning og CV til Rikke på hr@jstas.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 80 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.