Svejsere / Klejnsmede

Dygtige svejsere / klejnsmede søges til vores team til ophæftning, svejsning og montage.

Vil du gerne blive en del af et stærkt team med dygtige og erfarne kollegaer? Har du lyst til at være en del af en solid virksomhed i vækst? Så er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaver

I vores lyse og indbydende afdeling vil dine arbejdsopgaver være fremstilling af skovle og redskaber til landbrugs- og entreprenørbranchen indenfor følgende områder.

  • Ophæftning
  • Svejsning
  • Montage af cylindre, hydraulikslanger osv.

Kvalifikationer

Der kan være flere indgange til jobbet for dig:

  • Du er smed, mekaniker eller lign.
  • Du kan svejse
  • Du har produkt- og materialeforståelse

Kran- og truckcertifikat er en fordel.

Du er pligtopfyldende, mødestabil og fleksibel. Du har en faglig stolthed og er kvalitetsbevidst. Du har et godt humør og fokus på det gode samarbejde.

Vi tilbyder

En spændende og dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver, muligheder for udvikling og mere ansvar.
65 engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer i virksomheden, der arbejder sammen i et uformelt miljø.
En virksomhed, der er i en spændende fornyelses- og vækstproces, og som vægter medarbejdertrivsel og kollegaskab højt.
En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage.
Løn efter kvalifikationer, virksomhedsbetalt fagforeningskontingent, vaskeordning for arbejdstøj, pension og en god sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66. Send dit CV til Rikke på hr@jstas.dk eller lad os tage det over telefonen på tlf. 48 80 41 66. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 65 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal og 3F.