Skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 - 60.000 kg

Redskaber til entreprenørbranchen og til landbruget

Her finder du et bredt udvalg af hurtigskift, skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 60.000 kg, bl.a. gravemaskiner, læssemaskiner, frontlæssere, gummigeder og rendegravere.

I vores standardsortiment finder du redskaber til entreprenørbranchen og til landbruget, bl.a. højtipskovl, overfaldsskovl, minigraverskovl, stengreb, pallegaffelsæt, kornskubber og dozerblad, samt koblinger, hurtigskift, nakkebeslag, adaptere, tiltpower, truck tilbehør og sneplove.

Klik nedenfor og se priser og specifikationer for hele standardsortimentet af skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner i vores hovedkatalog.

SE HOVEDKATALOGET HER

 

Hvis du søger graveskovle i højstyrkestål, så klik nedenfor og tag et kig på vores Nordisk linje.

Se graveskovle i højstyrkestål her


Speciallavede redskaber

Vi har mange års erfaring med speciallavede skovle og redskaber til til mange forskellige brancher. Vi tegner og udvikler redskaberne i samarbejde med dig, så redskaberne kommer til at dække præcis det behov, du har. Vi tilbyder også  speciallavede redskaber og skovle til større maskiner end det, der findes i standardsortimentet.

Du kan se nogle eksempler på speciallavede redskaber i vores cases, og du er også velkommen til at kontakte vores sælger, Rene, og høre mere om mulighederne.

SE CASES OM CUSTOM MADE HER

Rene Eriksen
re@jstas.dk
+45 26 25 50 59

Rene Eriksen