Smed med store ambitioner

Har du produkt- og materialeforståelse samt øje for kvalitetsafhængige produktionsprocesser?

Vi har spændende planer for fremtiden. Fx udvider vi vores fabrik, så vi om 3 år har dobbelt så meget plads som nu – nemlig en 6500 m2 stor fabrik med god plads til os alle og vores nye maskiner, herunder robotsvejsere og en CNC-laserskæremaskine.

Velkommen til Maskinfabrikken JST

Her producerer vi redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen – og vi er de største på markedet i Danmark uden underleverandører eller udenlandske afdelinger. Det giver gennemsigtighed og sikrer trygge arbejdsvilkår. Vi har 100 % leveringsgaranti og en meget lav reklamationsprocent, og så tilbyder vi et stabilt og varigt job for den rette medarbejder.

Vi er 53 ansatte, hvoraf 35 holder til i produktionen. Her er vi både klejnsmede, smedelærlinge, specialarbejdere, industriteknikere, malere og montagefolk. Det er sammen med dem, du får din nye hverdag.

Her er der altid noget at rive i

Du bliver en del af et bredt sammensat team med forskellige baggrunde. Her stempler du typisk ind kl. 7 og ud kl. 15.40 – om fredagen holder vi fyraften kl. 12.15, og vi håber, du er lige så fleksibel som dine kolleger. Her er kvalitet og leveringsaftale nemlig altid i fokus, og vi går ikke hjem, før vi er færdige.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 1 ton op til 60 tons, som er delt op i små redskaber og stort udstyr samt læsseudstyr og hurtigskift. Produktionen er delt op i hhv. en skæreafdeling, inklusive buk og vals, smedeafdeling, maskinafdeling og male-/montageafdeling.

Ansvar og demokratiske arbejdsforhold

Du planlægger din hverdag i samarbejde med din værkfører, men du har selv ansvar for din arbejdsindsats og den høje kvalitet, som vi er kendt for. Du kan altid se næste skridt i processen og sørger for, at vores produktion kører som smurt – hver dag.

Desuden afholder vi fredagsmøde hver 2. uge. Her deler vi praktiske oplysninger og drøfter produktionsstatus. Og så er du velkommen til at lufte eventuelle udfordringer eller komme med gode forslag til, hvordan vi kan blive endnu bedre.

Plads til værkstedshumor og årlige sociale arrangementer

Hos Maskinfabrikken JST mangler der ikke noget. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor der løbende er fokus på sammenhold og på at forbedre arbejdsforhold og produktionskvaliteten. Vores personaleforening står fx for kanoture og bowlingaftener, og så afholder virksomheden 2 årlige fester, hvor familien er velkommen. Desuden er vi en inkluderende arbejdsplads med plads til kulturel forskellighed, hvorfor flere af dine kolleger er tosprogede. Og vi ser alle frem til at byde dig velkommen.

Høj arbejdsmoral og skarpt øje for kvalitet

  • Du er enten klejnsmed, mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, skibsmontør eller landmand, eller også har du tilsvarende erfaring.
  • Du kan se dig selv arbejde med ophæftning, montage og afprøvning af produkter samt klargøring til mal og montage.
  • Du har en solid produkt- og materialeforståelse og har øje for hele produktionsprocessen – du ser, hvordan det hele hænger sammen fra start til slut.
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en faglig stolthed i, at alt er snorlige på skovlen hver gang.
  • Du taler dansk samt engelsk på basalt niveau.
  • Du byder gerne ind med din viden – da vi har lærlinge ansat, har du rig mulighed for at lære fra dig.
  • Du er mødestabil og selvstændig, for du ved, at en produktion er dybt afhængig af hver eneste medarbejder, og du får noget fra hånden i en travl hverdag.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV til hr@jstas.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-manager Rikke Jørgensen på 81 40 88 17. Vi håber, du kan starte hurtigst muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

Vi glæder os til at høre fra dig!