Salgschef Norden

Kan du bringe et stærkt brand ud over Danmarks grænser og opbygge solide kunderelationer? Vi søger en salgschef med stort drive, strategisk sans og evne til at skabe resultater sammen med sit team


Vi har succes, og vores spritnye fabrik danner nu fundamentet for at bringe os videre i væksten. Vi producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen og udvikler løbende sortimentet, så det passer til efterspørgslen på markedet.

Vi er allerede størst på det danske marked og er godt repræsenteret på Grønland og Færøerne gennem forhandlere og importører. Som salgschef kommer du til at stå i spidsen for at videreudvikle salget i Norden, med fokus på Norge og Island, og på sigt udvide salget til resten af verden.

Vi har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for os, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil, god værkstedshumor og dejlige sammenkomster med hele familien.

Om jobbet

Du kommer til at referere direkte til ejeren og de første par år have fokus på opbygning af salget i Norge og Island, samt understøtte salget på Grønland og Færøerne.

Når du efter de første 2-3 år har skabt succes i Norden, vil du få det overordnede ansvar for salg og marketing i Danmark og udlandet, herunder ledelsesansvaret for to sælgere på det danske marked samt vores marketing manager.

Som salgschef får du en nøglefunktion, og du vil derfor være en del af ledergruppen lige fra starten.

Det bliver dit ansvar at udarbejde, eksekvere og implementere en salgsstrategi i Norden med opbygning af et forhandlernetværk baseret på maskinimportører og maskinforhandlere. De første par år vil det være dig, der rejser ud og opbygger forhandlernetværket i Norden, og der vil derfor i starten være cirka 60-90 rejsedage om året. Herudover vil din arbejdsplads være på kontoret i Lem.

En vigtig del af dit job vil være at udvikle og pleje eksisterende og nye kunderelationer hos store, velkendte maskinimportører såvel som mindre maskinforretninger.

Med forståelse for salg, markedsføring, kundernes vekslende behov og den tekniske udvikling, skal du aktivt lede salgsindsatsen. Det bliver dit ansvar, at salgsteamet leverer det budgetterede salg, samt at teamet, strategien og koncepter løbende udvikles, så der kontinuerligt skabes potentiale for ny vækst.

Om dig

Du er resultatorienteret, har flere års erfaring med strategisk salg og kan dokumentere gode resultater. Du er tillidsvækkende som person, og du har erfaring med salg i Norden. Erfaring med salg til det øvrige udland samt erfaring med teknisk salg eller salg til forhandlere af entreprenør- og landbrugsmaskiner vil være en stor fordel.

Du er ambitiøs med stort drive og brænder for at skabe resultater sammen med dit team og resten af virksomheden. Dit drive, resultat- og strategiske fokus er vigtigere end din ledelseserfaring.

Kvalifikationer

 • Du er en stærk forhandler og skaber stabile og langvarige kunderelationer gennem tillid
 • Du er ansvarlig, og du sikrer et godt overblik, så teamet når i mål
 • Du er god til at læse dine kolleger og inddrage dem i dit arbejde
 • Du er en dygtig kommunikator – både på dansk, ”nordisk’’ og engelsk
 • Du har god forståelse for marketing og evne til at skabe synergi mellem marketing og salg
 • Du er ambitiøs, proaktiv, går foran og vil have succes – særligt på teamets vegne

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle
 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons
 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag
 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger
 • Kollegaer der er nede på jorden og brænder for deres arbejde
 • Nye kontorfaciliteter
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage
 • En attraktiv løn ud fra kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring

Er du interesseret?

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende ser på indkomne ansøgninger. Vi samarbejder med TESTMANDEN om rekruttering (se evt. testmanden.dk), og du skal derfor indsende din ansøgning ved at klikke på knappen nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så ring og få en snak med Gunnar på 7022 9222.

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere, fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og et godt samarbejde med Dansk Metal.