Sælger – med potentiale som salgsleder i Danmark

Kan du opbygge gode kunderelationer, og har du erfaring med teknisk salg inden for entreprenør- eller landbrugsmaskiner? Da en af vores sælgere gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer udenfor virksomheden, søger vi nu hans erstatning til det danske marked og med potentiale til salgsleder for den danske salgsorganisation.

Vi har succes, og vores fabrik og udviklingsafdeling danner fundamentet for at bringe os videre i væksten. Vi udvikler løbende sortimentet, så det passer til kundernes behov og efterspørgslen på markedet.

Vi er allerede størst på det danske marked og er repræsenteret på Grønland, Færøerne, i Skandinavien og Tyskland.

Vi har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for os, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil og et fantastisk kollegaskab.

Om jobbet som sælger

Du kommer til at referere til salgslederen, som pt. er ejeren selv, og have fokus på at videreføre, udvikle og pleje din del af den danske kundeportefølje.

Du vil arbejde med eksisterende og nye kunderelationer hos store, velkendte maskinimportører, såvel som mindre maskinforretninger og maskinserviceværksteder i Danmark. Du får derfor en udadvendt funktion med mange daglige salgs- og rådgivningsbesøg hos kunder over hele Danmark.

Dine kollegaer i salgsteamet er parate til at sparre med dig, og vi har desuden en marketingafdeling, som understøtter dit salg.

Efter en forventet periode på 12 måneder, hvor du har vist klare salgsresultater, vil du overtage roret som salgsleder for det danske sælgerteam og marketingafdelingen.

Om jobbet som salgsleder

Fortsat primært sælger, men nu med dig i spidsen hvor du aktivt vil lede og koordinere salgsindsatsen og danne bro mellem salg, marketing, ordrehåndtering og produktion.

Du vil deltage i månedlige ledermøder, hvor du fremlægger salgstal og dine forventninger til salg. Du vil desuden udarbejde salgsbudgetter og løbende følge op herpå.

Du vil arbejde med salgs- og marketingteamet med det mål at udbygge vores kendskabsgrad og renommé på det danske marked. Som leder af teamet vil det også være dig, der varetager personaleledelsen, såsom lønforhandling, coaching og samtaler.

Medio 2024 opstartes CRM system. Du vil være ansvarlig for at videreføre systemet og sørge for, at alt kundeinformation registreres her.

Om dig

Markedet kræver mere og mere teknisk rådgivning, derfor vil det være nødvendigt med en bred teknisk indsigt, gerne fra entreprenør- eller landbrugsmaskinbranchen. Det er vigtigt, at du kan bruge en tommestok og en vinkel, da der til tider er opmålingsopgaver i marken.

Du er resultatorienteret, elsker at tage ansvar og kan se dig selv som en kommende salgsleder. Du har erfaring med gennemført salg og kan dokumentere gode resultater. Erfaring med teknisk salg eller salg til forhandlere af entrprenør- og landbrugsmaskiner vil være en fordel.

Du er ambitiøs med stort drive og brænder for at skabe resultater sammen med dit team og resten af firmaet. Samtidig er du tillidsvækkende både hos kunder og internt hos JST.

Det vil være en fordel, at din bopæl ligger i fornuftig køreafstand til firmaet, da du som salgsleder vil have arbejdsdage som du vil tilbringe på fabrikken.

Kvalifikationer

 • Du er en god forhandler og skaber stabile og langvarige kunderelationer
 • Du er ansvarlig, og du ser værdien i systematisk registrering og opfølgning på dine kontakter
 • Du er god til at “læse” dine kunder, forstå deres behov og hjælpe dem med at købe de rigtige produkter
 • Du har et godt humør og elsker kundekontakten
 • Du har flair for god personaleledelse
 • Du er ambitiøs, proaktiv, går foran og vil have succes – sammen med dine kollegaer

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende job i en vækstvirksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle
 • En kvalitetsvirksomhed med udtalt positiv kunderespons
 • Et job med tydelige forventninger til dig og en spændende hverdag
 • Et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt og plads til at drøfte forskellige holdninger
 • Kollegaer der er nede på jorden og brænder for deres arbejde
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage
 • Løn ud fra kvalifikationer, firmabil og sundhedsforsikring

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66. Send din ansøgning og dit CV til Rikke på hr@jstas.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 65 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal og 3F.