Poul Erik Trankjær har 10 års jubilæum

For 10 år siden blev Poul Erik opsagt ved sit tidligere arbejde pga. krisen. Han skrev derfor til Maskinfabrikken JST, som svarede han kunne kigge ud på fabrikken. Dengang var der blot 13 ansatte i firmaet, hvor en fjerdedel, var familien Jørgensen. Poul Erik, fik at vide, at der nok ikke var arbejde lige nu, men at han ville blive kontaktet, hvis der blev.

”2 dage efter fik jeg besked og jeg har været her lige siden”

Poul Erik har været i smedefaget i 34 år, inden for entreprenør og landbrugs branchen, og jo større redskaber, jo bedre! Derfor har Poul Erik altid været i afdelingen med det store læsseudstyr, hvor han også har været formand i 5 år.

”Hvis man kunne lægge alle de timer sammen jeg har arbejdet, så kunne jeg for længst være gået på pension. Jeg er glad for mit arbejde og går ikke hjem før jeg er færdig” 

Udover at lave JST redskaber i vores afdelingen ”stort læsse udstyr”, bidrager Poul Erik med rigtig meget, til JST! Han er både tillidsrepræsentant, sikkerhedsrepræsentant og med i personaleforeningen. Han er en ildsjæl, med et kæmpe drive!

”Da jeg startede, var vi kun 13 ansatte, så udviklingen har været stor og meget spændende at være en del af”

JST har i dag ca. 50 ansatte, fordelt på kontorer og 6 afdelinger i produktionen. Der har været flere udvidelser gennem årerne og JST, er i dag er 3000m2, men har allerede de næste tegninger klar. Inden for de næste 3 år, udvider JST nemlig til det dobbelte, i to etaper.

”Om 10 år er jeg stadig hos JST, det håber jeg! Jeg bliver, til jeg skal på pension, måske jeg endda kan komme på seniorpension!? Det tager vi til den tid”

Det håber vi bestemt, her hos Maskinfabrikken JST!

Vi vil ønske Poul Erik et stort tillykke med jubilæet, fra hele JST teamet.