Marketingassistent / SoMe assistent

Er du med på beatet på de sociale medier? Ved du hvad der trender, og hvordan du kan udnytte det i din markedsføring? Så har du nu muligheden for et alsidigt job som marketingassistent i en vækstvirksomhed, hvor gode idéer påskønnes og prioriteres


Vi har fart på og vækster. Derfor har vi oprettet denne nye stilling, med fokus på at skabe content til vores sociale medier. Sammen med vores marketing manager vil du desuden gennemføre en bred vifte af andre marketingaktiviteter. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, med en stor berøringsflade i hele organisationen. Du vil desuden have ugentlige besøg hos vores kunder og slutbrugere, med henblik på at lave content til SoMe m.v. Stillingen er som udgangspunkt 32 timer.

Maskinfabrikken JST producerer redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen. Vi producerer alt direkte her på fabrikken i Lem St. og vi har fart på, laver kvalitet og leverer til tiden – og der er kort fra tanke til handling. Samtidig er det vigtigt for os, at medarbejderne trives, og at der er tid til smil og hyggelige sammenkomster med hele familien.

Stærk kommunikator med et godt grafisk øje

Vi søger en både iderig og udadvendt marketingassistent, der kan lide at møde nye mennesker. Du kommer til at arbejde med mange forskellige marketingopgaver, særligt produktion af content til SoMe, men også traditionelle marketing opgaver så som vedligehold af hjemmeside, nyhedsbreve og salgsmateriale.

Du er uddannet inden for kommunikation og/eller markedsføring eller har erfaring – gerne fra en B2B virksomhed. Du mestrer god og fængende kommunikation og kan skabe det optimale indhold på de sociale medier og i den øvrige markedsføring.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Lave content til sociale medier – både tekst, video og grafik
 • Udfærdige nyhedsbreve
 • Koordinere og deltage i messer, dyrskuer o.l.
 • Opdatere og tilrette produktkataloger, brochurer o.l.
 • Vedligeholde webshop og website
 • Assistere salgsteamet med marketingmateriale

Kvalifikationer

 • Du har en naturlig interesse for sociale medier, digitale trends og kreativ tekstforfatning
 • En uddannelse inden for grafisk design, digital marketing, kommunikation e.l. er en fordel
 • Evt. nogle års praktisk erfaring med digital marketing, gerne i en B2B organisation
 • Du er en velformuleret kommunikator på skrift og mestrer det danske sprog (evt. engelsk, tysk eller norsk)
 • Du har styr på Adobe-pakken (InDesign, Photoshop, Illustrator og evt. Premiere Pro)
 • Erfaring med CMS-systemer (WordPress) er en fordel

Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag. Vi er en driftsvirksomhed, så vi arbejder ambitiøst med vores mål og er hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vi tilbyder

 • En spændende og dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver og mulighed for udvikling og mere ansvar
 • 65 engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer, der arbejder sammen i et uformelt miljø
 • Ansættelse i en ejerledet virksomhed, hvor kunden altid er i centrum
 • En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage
 • Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring

Interesseret?

Send din ansøgning og cv samt en kort videopræsentation af dig selv, som er repræsentativ for din SoMe stil, til hr@jstas.dk hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til marketing manager, Lis Jensen, på tel. 8140 2512.

Der er opstart hurtigst muligt. Stillingen er som udgangspunkt 32 timer om ugen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 – 90.000 kg
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner. Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.