Industrilakerer

Har du styr på overfladebehandling? Har du sans for detaljen, der giver tilfredse kunder? Så er du måske den helt rette til vores team i mal og montage afdelingen

Vi producerer skovle og andre redskaber til både store og små læsse- og gravemaskiner. Nogle af vores redskaber vejer op til 6 tons. Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil lave kvalitet og levere til tiden. Samtidig lægger vi vægt på at have et godt sammenhold og tid til smil og god værkstedshumor. Derfor søger vi en erfaren industrilakerer til vores team i mal og montage afdelingen.

Den nuværende malingsproces består af en manuel to-komponent industrilakering med tilhørende conveyor-anlæg for ophæng. Vi investerer løbende i ny teknologi, og som et led i vores vækststrategi har vi allerede nu allokeret et nyt område til endnu en malingsproces (semi-automatisk) med integreret vaskeproces.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil primært være overfladebehandling af skovle og redskaber til landbrugs- og entreprenørbranchen. Du vil desuden varetage varierende opgaver i forbindelse med klargøring af produkterne til malingsprocessen, efterbehandling og finish.

Kvalifikationer

Du har:

  • erfaring med industrimaling, gerne overfladebehandler, industrilakerer eller lignende.
  • kendskab til maling og kemiske produkter.
  • kendskab til betjening af et manuelt sprøjteanlæg og -udstyr.

Jobbet kræver truckcertifikat.

Du er:

  • selvstændig, pligtopfyldende og mødestabil.
  • fleksibel og i stand til at tilpasse dig ændringer.
  • faglig stolt og kender betydningen af god malingskvalitet.
  • serviceminded og klar til at gøre en ekstra indsats

Vi tilbyder

En spændende og dynamisk hverdag med mange forskelligartede opgaver, muligheder for udvikling og mere ansvar.
80 engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer i virksomheden, der arbejder sammen i et uformelt miljø.
En virksomhed, der er i en spændende fornyelses- og vækstproces, og som vægter medarbejdertrivsel og kollegaskab højt.
En aktiv personaleforening og firmabetalte sammenkomster, hvor familien kan deltage.
Løn efter kvalifikationer, pension og en god sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Rikke Helms på tlf. 48 80 41 66. Send dit CV til Rikke på hr@jstas.dk eller lad os tage det over telefonen på tlf. 48 80 41 66. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 kg – 90 tons
Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til entreprenørbranchen og landbruget. Vi er en økonomisk solid virksomhed i vækst, og vi har for nyligt udvidet fabrikken, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik. Alle vores produkter bliver lavet på fabrikken i Lem St. Derfor har vi fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Du bliver en del af holdet med ca. 80 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor. Vi har overenskomst med Dansk Industri og har et godt samarbejde med Dansk Metal.