Ny export manager skal opbygge markedet i Norge og Island

Ny export manager skal opbygge markedet i Norge og Island


Vi har oplevet stor succes med at producere redskaber og skovle til landbrugs- og entreprenørbranchen i Danmark. Nu tager vi hul på næste skridt i vækstplanen med ansættelsen af Allan J. Dalby som export manager.

Allan J. Dalby skal stå i spidsen for at videreudvikle salget i udlandet med fokus på at opbygge markedet i Norge og på Island samt understøtte salget på Grønland og Færøerne. Når Allan går i gang med at opbygge forhandlernetværket på de nye markeder, er det med mere end 30 års erfaring med udvikling af eksportmarkeder i rygsækken.

“Jeg tror på at kunderelationer skal plejes og udvikles – uanset om det er nye eller gamle kunder. Jeg søger altid den bedste løsning for alle parter og værdsætter langsigtede relationer,” udtaler Allan J. Dalby, som glæder sig til at møde kunderne og lære mere om branchen.

Fra enkeltmandsvirksomhed til 60 mand på 20 år

Ansættelsen af Allan J. Dalby er en del af vækstplanen for Maskinfabrikken JST A/S, som gennem de seneste 20 år er gået fra en enkeltmandsvirksomhed til i dag 60 mand. Indehaveren glæder sig over at mange af de nuværende medarbejdere har været en del af virksomheden i 10-13 år – det giver ro og stabilitet.

“Vi har store forhåbninger til fremtiden. Vi har fart på, og vi vil lave kvalitet og levere til tiden. Derfor er det vigtigt at få sat holdet, så det fortsat kan lade sig gøre – samtidig med, at vores medarbejderne skal kunne følge med og trives med den forandring, virksomheden gennemgår,” konstaterer indehaver, Niels Jørgensen.

Udvidelse af fabrikshaller og kontor

Maskinfabrikken JST A/S har netop udvidet fabrikshallerne til dobbelt størrelse, så der er god plads til både de mange, nye medarbejdere og de store skovle og redskaber. Men udviklingen står aldrig stille i den vestjyske virksomhed, så der er selvfølgelig allerede tænkt over næste udvidelse.

“I 2019 fik vi endelig lov til at bygge i vores område, så nu har vi 7.000 kvadratmeter, og vi har lov til at bygge 8.000 yderligere. Det kommer til at betyde, at vores omsætning kan dobles op mere end én gang,” siger Niels Jørgensen.

JST’s største marked er Danmark, men vi eksporterer også til Grønland, Norge og Færøerne – især heavy duty og extra heavy duty udstyr. Indehaveren, Niels Jørgensen, står selv for udvikling og design af hele produktprogrammet, og han er stolt af, at hele udviklingen og produktionen foregår i Danmark.