Erfaren bukke- og valseoperatør

Vi søger en ansvarsbevidst, mødestabil bukke- og valseoperatør.

Bukke- og valseteamet på 2 medarbejdere er en del af skæreafdelingen, som er første led i produktionen, hvilket betyder, at kvaliteten og præcisionen af jeres arbejde er afgørende for resten af produktionsprocessen – og i sidste ende for kundens tilfredshed med vores produkter.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave er at bukke og valse svøb og profiler så hurtigt og præcist som muligt. Det er derfor et ufravigeligt krav, at du har erfaring med lignende opgaver.

  • Buk og vals, herunder opstilling og programmering på følgende maskiner:
    – Kantbukkere Yawei 220T/4m og 630T/5m
    – Valse Biko 680T/4m og Faccin 100T/2,5m
  • Pladebearbejdning generelt
  • Ad hoc opgaver i skæreafdelingen

Jobbet kræver, at man har truckcertifikat.

Din profil

Du er vant til at arbejde selvstændigt, og har det drive, der skal til, for at virksomheder som vores kan blive i Danmark. Du skal have almindelig IT kendskab, og være fleksibel vedr. dagens længde, da vi er ordreproducerende, hvilket i perioder medfører overarbejde, for at vi kan opfylde kundernes krav.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job i en travl og ambitiøs virksomhed med en åben, uformel tone.

Du får:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Sundhedsforsikring

Tiltrædelse og ansøgning

Tiltrædelse hurtigst muligt. Der er ikke nogen ansøgningsfrist, vi indkalder løbende til samtaler. Når vi har fundet den rigtige, vil opslaget blive fjernet, så send din ansøgning eller kontakt HR Ansvarlig Birgit Væver, tlf. 8140 8817 E-mail: hr@jstas.dk

Om os

Maskinfabrikken JST er en ordreproducerende leverandør af redskaber og læsseudstyr til landbrugs- og entreprenørmaskiner, og er Danmarks førende på området. Vi er i gang med en større investeringsplan, hvor der i løbet af de næste 3-5 år skal investeres et 2-cifret millionbeløb i ny maskinpark og yderligere ca. 3000 m2 værksteds- og lagerfaciliteter.