Vestjysk Sewer & Plant

Vestjysk Sewer & Plant

In March, we visited Vestjysk Kloak & Anlæg (sewer and plant), which had a climate protection project for Herning Vand (Herning Water) in connection with larger rainfall. VKA had recently purchased two JST bucket sets for their new Hitachi excavators, so we stopped by to see the project.

Hear co-owner Bjarne Korsdal Nielsen tell us why they chose JST buckets, and why machine operator Jørgen Jensens workflow has become easier.

Maskinfører Jørgen Jensen, fortæller at de bla. valgte JST, fordi de tidligere havde haft en udlejningsmaskine med JST skovl. De var derfor ikke i tvivl, om at de ville have en magen til, da skovlens form, gør at den slipper nemmere og at krogene til køreplader, også har gjort hans arbejdsgang meget lettere, da han ikke skal skifte maskine.

Vestjysk Kloak & Anlæg beskæftiger i dag 25 mand og arbejder som udgangspunkt i hele region Midtjylland med jord, kloak, belægninger, nedbrydning og anlægsarbejde. Gennem de seneste to-tre år er maskinparken opgraderet markant, hvor man ikke var i tvivl om at, redskaberne skulle komme fra JST.

”Vi har haft JST skovle og redskaber i mange år, til vores lidt mindre maskiner, men her det sidste års tid, har vi haft en større udskiftning i vores store maskiner og så synes vi, at når vi var tilfreds, så var vi helt sikre på vi ville have JST igen”

– Bjarne Korsdal Nielsen

”Jeg må sige, at det indtil videre har levet op til vores forventninger. Har der været noget, har JST været gode til, at følge det til døren og hjælpe os i mål, hvis vi havde udfordringer eller hvis vi havde nogle ting vi ville have lavet om. Det har vi ikke fortrudt på nogen måde”

– Bjarne Korsdal Nielsen