Montør / smed

Kan du lide at være på værkstedet men også på landevejen?

Vi søger en montør/smed til reparation af skovle og andre redskaber til læsse- og gravemaskiner enten på værkstedet eller direkte hos kunden. Når der ikke er serviceopgaver eller reparationer vil du indgå i det daglige smedearbejde. Du skal derfor være glad for at arbejde sammen med kollegerne på værkstedet, men klar til at springe i bilen, når kunden ringer.

Du skal forvente at ca. 3 dage om ugen er med udkald, hvoraf nogle er akutte udkald til reklamationer og nogle er serviceopgaver, som kan planlægges.

Om dig

  • Du er faglært eller tillært smed, skibsbygger, traktormekaniker e.l.
  • Du kan svejse og bruge en skærebrænder
  • Kran- og truckcertifikat er en fordel
  • BE kørekort er en fordel
  • Produkt- og materialeforståelse er en nødvendighed
  • Du er imødekommende og ansvarsbevidst

Vi tilbyder

Vi sørger for din oplæring, og du bliver en del af et team med engagerede og dygtige kollegaer. Vi hjælper hinanden i hverdagen, så du kommer aldrig til at stå alene. Vi er løsningsorienterede og har et godt sammenhold med plads til smil.

Vi har desuden en aktiv personaleforening, så der er rig mulighed for at deltage i ture og fester sammen med kollegerne.

Er du interesseret?

Søg jobbet ved at ringe direkte til produktionsleder Jørgen Krogh Hansen på mobil +45 4412 5735 eller send din ansøgning og dit CV til Rikke på hr@jstas.dk.

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 500 kg – 90 tons. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere, fordi vi vækster og har udvidet fabrikken til dobbelt størrelse, så vi står med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 60 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.

Vi har overenskomst med Dansk Industri og et godt samarbejde med Dansk Metal.