Montør / smed

Kan du lide at være på værkstedet men også lidt på landevejen?

Vi søger en montør/smed til reparation af skovle og andre redskaber til læsse- og gravemaskiner enten på værkstedet eller direkte hos kunden. Når der ikke er serviceopgaver eller reparationer vil du indgå i det daglige smedearbejde. Du skal derfor være glad for at arbejde sammen med kollegerne på værkstedet, men klar til at springe i bilen, når kunden ringer.

Du skal forvente at ca. 20-25% af din tid vil gå med udkald, hvoraf nogle er akutte udkald til reklamationer og nogle er serviceopgaver, som kan planlægges.

Om dig

  • Du er faglært eller tillært smed, skibsbygger, traktormekaniker e.l.
  • Du kan svejse og bruge en skærebrænder
  • Kran- og truckcertifikat er en fordel
  • BE kørekort er en fordel
  • Produkt- og materialeforståelse er en nødvendighed
  • Du er imødekommende og ansvarsbevidst

 Vi tilbyder

Du bliver en del af et team med engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle byder ind og hjælper hinanden i hverdagen. Vi er løsningsorienterede og har et godt sammenhold med plads til smil og god værkstedshumor.

Vi er i gang med at gøre vores nye værksted klar til indflytning. Vi har nemlig lige udvidet fabrikken til dobbelt størrelse og bygningerne vil løbende blive taget i brug hen over det næste års tid, inkl. nye omklædningsrum, ny kantine m.v.

Vi har desuden en aktiv personaleforening, så der er rig mulighed for at deltage i ture og fester sammen med kollegerne. Endelig sætter vi pris på medarbejdernes indsats og tilbyder derfor overskudsdeling i 2022. Vores medarbejdere er nemlig en stor del af virksomhedens succes.

Er du interesseret?

Søg jobbet ved at ringe direkte til produktionsleder Jørgen Krogh Hansen på mobil +45 4412 5735 eller send din ansøgning og dit CV til Rikke på hr@jstas.dk.

 

Vi laver redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 60.000 kg

Hos Maskinfabrikken JST A/S laver vi skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 60.000 kg. Af og til laver vi også heavy duty redskaber til endnu større maskiner.

Vi søger flere medarbejdere fordi vi vækster og udvider fabrikken til dobbelt størrelse. Så lige om lidt står vi med en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2. Du bliver en del af holdet med ca. 50 erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er jordnære, ærlige og omgængelige – og vi har et godt sammenhold med tid til smil og god værkstedshumor.